Jans blij met zege, maar baalt van rode kaart

9 november 2014, 00:00   Bijgewerkt: 8 november 2014, 23:51

PEC Zwolle maakte zaterdag een einde aan een reeks van vier Eredivisiewedstrijden waarin slechts twee punten werden gepakt. De formatie van coach Ron Jans zegevierde in het eigen IJsseldelta Stadion met 2-0 over FC Groningen. Wel kreeg in de slotfase Tomas Necid, die eerder nog voor de bevrijdende treffer had gezorgd, een rode kaart na een duel met Jarchinio Antonia.

"Ik ben blij met de zege, maar baal van de rode kaart", zegt Jans op de website van PEC Zwolle. Beide treffers vielen uit een standaardsituatie. "Alle ploegen die ik trainde waren niet goed in scoren uit spelhervattingen. Daarom heb ik een paar weken geleden gezegd dat ik stop met oefenen. Gert Peter de Gunst en Albert van der Haar hebben er hard aan gewerkt. Dus Gert Peter: bedankt", glimlacht Jans.

In de slotfase werd het door de rode kaart van Necid nog wel even spannend. "Ik wist dat er iets in Necid zat, dat hij zich zou laten uitdagen. Het was een 'kopduw', maar ik denk dat hij Twente mist", aldus Jans. PEC Zwolle krijgt over twee weken, na de interlands, visite van de provinciegenoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen