Fortuna neemt sportieve revanche: "Ben trots op de jongens"

9 november 2014, 09:40

Een week na de blamerende 1-8 thuisnederlaag tegen FC Emmen kan Fortuna Sittard weer lachen. De ploeg boekte in Noord-Brabant een 0-2 zege bij het gedegradeerde RKC Waalwijk. Door dat resultaat is de ploeg van coach Peter van Vossen niet langer de drager van de rode lantaarn in de Jupiler League.

Van Vossen is blij met de overwinning, laat hij weten via de Facebook-pagina van zijn club. "Je zag twee ploegen die niet wilden verliezen. Wij waren beter aan de bal, maar soms ook erg slordig. Ik heb in de eerste helft geen echte kansen gezien", zegt hij over de wedstrijd in Waalwijk.

Na rust kwam Fortuna op voorsprong ('met mazzel', volgens Van Vossen), in de slotfase viel de 0-2. "Al met al had ik wel een rustig gevoel. Het was een povere wedstrijd met een gelukkige winnaar. Ik ben trots op de jongens die na het debacle van vorige week deze overwinning pakken. Groot compliment naar de jongelingen."

Ook voorzitter Martin Masset van de Limburgse club is opgelucht. "Ik ben blij dat we sportieve revanche hebben genomen. Mijn complimenten aan spelers, staf en meegereisde supporters", laat hij weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen