Maaskant zegt NAC Breda af, club gaat door met Hellemons

9 november 2014, 13:54   Bijgewerkt: 9 november 2014, 14:34

Robert Maaskant wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. De coach heeft de clubleiding laten weten af te zien van een dienstverband. NAC Breda heeft om die reden besloten om door te gaan met de huidige interim-trainer Eric Hellemons, bevestigt de club in een statement op de eigen website.

Sinds het ontslag van Nebojsa Gudelj zat Hellemons met Rob Penders op de bank bij NAC. Deze trainers gaan het seizoen afmaken, zo maakt technisch directeur Graeme Rutjes duidelijk. "Wij hebben het gevoel dat we met Eric en Rob twee trainers voor de groep hebben staan, die de spelers met een duidelijk idee het veld in sturen. We gaan er alles aan doen om ze te helpen de doelstellingen van NAC te halen", aldus de beleidsmaker.

NAC Breda voerde de afgelopen week diverse gesprekken met Robert Maaskant om te kijken of een nieuwe samenwerking tot de mogelijkheden behoorde. De 45-jarige Schiedammer, tussen 2008 en 2010 ook al hoofdtrainer van NAC, toonde zich in eerste instantie enthousiast over de vacature. "Ik ben een NAC-liefhebber, dat speelt bij mij erg mee. Maar het enthousiasme moet van beide kanten komen", sprak hij onlangs.

Het enthousiasme vanuit de clubleiding was naar zijn zin niet groot genoeg, want Maaskant besloot zondag om een streep te zetten door een samenwerking. Daarop kwam NAC met het bericht dat Hellemons trainer blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen