Vd Vaart blijft met HSV in gevarenzone na nieuwe nederlaag

9 november 2014, 17:33

Hamburger SV slaagt er maar niet in om de weg naar boven in te slaan. Met Rafael van der Vaart in de basis ging de ploeg onderuit bij VfL Wolfsburg (2-0), waardoor het onder de rode streep blijft in de Bundesliga. Na elf wedstrijden staat HSV zestiende, het heeft maar twee punten meer dan hekkensluiter Borussia Dortmund. Die ploeg speelt later vanavond nog op eigen veld tegen Borussia Mönchengladbach.

Tegen VfL Wolfsburg had Hamburger SV vrijwel geen moment zicht op een goed resultaat. Na een half uur maakte de Kroatische routinier Ivica Olic de 1-0, na de pauze verdubbelde Aaron Hunt de score.

Bij Hamburger SV werd Van der Vaart tien minuten voor tijd naar de kant gehaald, hij kon het verschil opnieuw niet maken. Bas Dost werd bij het winnende VfL Wolfsburg negentig minuten op de bank gehouden.

Werder Bremen, Hamburger SV, VfB Stuttgart en Borussia Dortmund, vier teams die normaliter meedoen om de bovenste plaatsen in Duitsland, bezetten momenteel de laatste vier plaatsen in de Bundesliga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen