Van Wolfswinkel behoedt Saint-Etienne voor nederlaag

9 november 2014, 19:49   Bijgewerkt: 10 november 2014, 00:20

Ricky van Wolfswinkel heeft Saint-Etienne zondag voor een nederlaag behoed. In de thuiswedstrijd tegen AS Monaco bepaalde hij met zijn tweede doelpunt als speler van Les Verts de eindstand op 1-1.

Monaco was al in de zeventiende minuut op voorsprong gekomen door een doelpunt van Lacina Traoré. In de tweede helft herstelde Van Wolfswinkel het evenwicht. De bezoekers speelden de laatste twintig minuten met een man minder na een rode kaart voor Tiémoué Bakayoko, maar Van Wolfswinkel en zijn ploeg speelden weinig klaar ondanks de overtalsituatie.

Saint-Etienne blijft door de remise de nummer zes van Frankrijk. Monaco, waar Maarten Stekelenburg negentig minuten op de bank zat, is de nummer zeven van de Ligue 1.