Stegeman treurt: "We hadden een punt verdiend"

9 november 2014, 22:03   Bijgewerkt: 10 november 2014, 00:36

Heracles Almelo moest zondag pas in blessuretijd het hoofd buigen voor koploper PSV. Voor trainer John Stegeman was dat een schrale troost. "Misschien is het wel normaal om te verliezen, maar ik vind het op basis van deze wedstrijd niet normaal. We hebben gevochten als leeuwen en geven uiteindelijk op twee momentjes de wedstrijd weg. We hadden wel een punt verdiend", aldus de coach na afloop tegen de NOS.

Stegeman was niet te spreken over de scheidsrechter in Almelo. "We hebben vandaag heel stevig en mannelijk gevoetbald. Dat mag blijkbaar niet, want ieder wissewasje werd afgefloten. Wij moeten dit soort wedstrijden zo spelen tegen PSV, anders wordt het heel moeilijk. Maar bij een sliding was het al: gevaarlijk spel. Terwijl ik denk: hij speelt gewoon de bal, joh."

Achterin maakte Heracles geen betrouwbare indruk. "In blessuretijd hebben we twee doelpunten tegen gekregen, in de eerste helft en in de tweede helft. Het is gewoon heel zuur om op zo'n manier van PSV te verliezen. We maken verdedigend nog te veel foutjes, waardoor we wedstrijden niet kunnen omzetten in winst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen