Vd Vaart naar laatste plaats: "Gaven goals te makkelijk weg"

10 november 2014, 08:58

Geen team in de Bundesliga heeft na elf wedstrijden minder punten dan Hamburger SV. De slapende reus uit Noord-Duitsland verloor zondag met 2-0 van VfL Wolfsburg en omdat de verrassende hekkensluiter Borussia Dortmund later op de dag won van Borussia Mönchengladbach (1-0), gaat HSV de interlandperiode in als gedeelde hekkensluiter. Het deelt de laatste plaats met een andere slapende reus, VfB Stuttgart.

Hamburger SV had in zijn wedstrijd tegen het sterk presterende Wolfsburg weinig te vertellen, moet ook Rafael van der Vaart toegeven. "Het is niet eenvoudig tegen zo'n sterke ploeg als Wolfsburg, dat wisten we bij voorbaat. Toch hebben we een paar goede momenten voor het doel gehad, al waren het er niet veel. Maar we hebben de doelpunt zelf veel te makkelijk weggegeven. Bij de 1-0 gaven we een corner weg, bij de tweede kon Wolfsburg counteren nadat een vrije trap van mij in de muur beland was. Dat is zuur", zegt hij op de clubsite.

Coach Joe Zinnbauer van HSV spreekt van een terechte zege voor Wolfsburg. "We hebben nu veertien dagen om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd, tegen Werder Bremen. Dat is een ploeg waar we niet voor onder hoeven te doen. Thuis, met de steun van onze fans, willen we dan drie punten pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen