PEC Zwolle dreigt Necid in winterstop te verliezen

10 november 2014, 10:34

De kans is aanwezig dat Tomas Necid nog maar een paar wedstrijden kan spelen voor PEC Zwolle. De spits is voor één jaar gehuurd van CSKA Moskou, maar de Russen hebben de optie om hem in de winterstop terug te halen. En volgens De Telegraaf is de kans groot dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

De krant trekt deze conclusie op basis van de contractuele situatie van Necid. Zijn contract bij CSKA loopt in de zomer af en als de club nog iets aan hem wil verdienen, moet het de spits in januari verkopen. Alleen dan kan de club iets terugzien van de 4,5 miljoen euro die het in 2009 neerlegde om Necid naar Moskou te halen.

Trainer Ron Jans van PEC Zwolle erkent dat hij mogelijk niet lang meer kan genieten van de 25-jarige Necid: "Ik denk wel dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat er in de winter iets gebeurt", zegt hij.

Necid kreeg dit weekend, in de wedstrijd tegen FC Groningen, een rode kaart en mist daardoor de komende duels. Tot de winterstop staan nog maar vijf competitiewedstrijden op het programma voor PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen