Aanklager wil Necid twee duels aan de kant houden

10 november 2014, 14:50

Als het aan de aanklager betaald voetbal van de KNVB ligt, komt Tomas Necid de komende twee wedstrijden van PEC Zwolle niet in actie. De Tsjech heeft een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing gekregen, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen FC Groningen.

Necid werd tegen FC Groningen (2-0) van het veld gestuurd nadat hij met zijn hoofd tegen het hoofd van tegenstander Jarchinio Antonia duwde. Hoewel Necid zelf vond dat hij 'maximaal geel' verdiende voor de actie, was coach Ron Jans niet blij. "Hij heeft zich laten verleiden tot een reactie. Ik heb het er nog met hem over gehad, omdat hij toch de neiging heeft om te reageren. Het is gewoon stom van Necid", sprak hij bij de NOS.

De eerstvolgende wedstrijd van PEC Zwolle is zaterdag 23 november in eigen stadion tegen FC Twente, een week later staat een uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma. Hierna speelt PEC Zwolle nog maar drie duels tot de winterstop en de kans is aanwezig dat Necid in januari al vertrekt uit het IJsseldelta Stadion.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen