Wijnaldum over Hiddink: "Nog nooit meegemaakt"

10 november 2014, 16:10

Georginio Wijnaldum is verbaasd dat bondscoach Guus Hiddink heeft laten weten dat zijn lot afhangt van de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Bij een slecht resultaat tegen de Letten stapt hij op, liet de ervaren trainer vorige week weten tijdens een persconferentie in Zeist. Opmerkelijk, vindt Wijnaldum.

"Vanwege de resultaten móeten we sowieso winnen, maar door wat er is gezegd is er nog meer druk", zei Wijnaldum bij aankomst in Noordwijk, waar Oranje verblijft, tegen Metro. "Ik was eerlijk gezegd best verbaasd over wat de bondscoach zei, had het niet verwacht. Ik heb de beelden van de persconferentie niet gezien, maar ik las het op internet. Meestal stapt een coach na een wedstrijd op of wordt hij erna ontslagen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een trainer in aanloop naar een wedstrijd zegt dat hij zijn positie aan het resultaat verbindt."

Wijnaldum, die de verloren wedstrijd in IJsland wegens een blessure miste, neemt het op voor de bondscoach. "De media richten hun pijlen nu allemaal op de trainer, maar uiteindelijk zijn wij als spelersgroep schuldig aan de slechte resultaten. Wij willen graag door met Hiddink, dus we gaan er alles aan doen om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen