'Teruggezette Ioannidis heeft geen perspectief in Zwolle'

11 november 2014, 09:21

Het huwelijk tussen Nikolaos Ioannidis en PEC Zwolle is tot op heden allesbehalve een gelukkige gebleken. De Griekse spits werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar het IJsseldeltastadion gehaald, maar hij kon nog niet imponeren bij de bekerwinnaar. Er lijkt geen toekomst voor hem weggelegd te zijn in Zwolle, aangezien hij per direct teruggezet is naar de beloften. Dat meldt VI.

De twintigjarige Ioannidis kwam over van het Duitse Hansa Rostock. Hij werd door Zwolle als eerste spits gepresenteerd, maar moest vanaf moment één Stef Nijland voor zich dulden in de Zwolse hiërarchie. Toen Tomas Necid ook nog eens op huurbasis werd aangetrokken, raakte de Griek volledig op een zijspoor. Hij kon zich bovendien niet schikken in zijn reserverol.

Zodoende lijkt het Nederlandse avontuur van Ioannidis beperkt te blijven tot vier duels. PEC Zwolle mist Necid de komende twee wedstrijden - tegen FC Twente (thuis) en Excelsior (uit) - wegens een schorsing, maar Ioannidis zal dus niet bij de selectie zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen