Dordrecht-leiding niet gediend van 'eigen' Twitteraccount

11 november 2014, 10:51

De mensen die verantwoordelijk waren voor de berichten op het Twitteraccount van FC Dordrecht hebben het moeten ontgelden bij de clubleiding. Technisch directeur Marco Boogers en de rest van de leiding is niet te spreken over de berichten die gepubliceerd werden via het sociale medium. Op het Twitteraccount, beheerd door vrijwilligers, waren regelmatig ludieke berichten te lezen.

Afgelopen zondag stond in het zeker van zelfspot, aangezien er vanwege de laatste plaats in de Eredivisie een foto met daarop een rode lantaarn werd geplaatst. Boogers kan het niet waarderen en liet weten dat de afbeelding verwijderd moest worden. Het bestuur heeft besloten om het account voortaan in eigen beheer te laten runnen.

"Ik hou ook van humor. Ik heb ook zelfspot. Maar we zijn in de eredivisie enorm aan het knokken. En het is een hell of a job. Met onze begroting is het bijna niet te doen om in de Eredivisie te blijven", legt Boogers uit in het AD. "Je gaat je eigen club niet belachelijk maken. Je ligt onder een vergrootglas. En de club is verantwoordelijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen