"Maaskant moet NAC niet verder het moeras indrukken"

11 november 2014, 14:24

Doelman Jelle Ten Rouwelaar vindt het een goede zaak dat NAC Breda het seizoen met trainer Eric Hellemons afmaakt. De oefenmeester neemt na het ontslag van Nebojsa Gudelj de honneurs waar in Breda en zal de rest van het seizoen met de scepter blijven zwaaien. Robert Maaskant was een kandidaat en liet, nadat hij zelf afzegde maar ook te horen kreeg dat de keuze niet op hem gevallen was, weten dat hij niet te spreken was over de visie en de kwaliteit van de selectie van de Brabantse club.

Ten Rouwelaar vindt het jammer dat Maaskant op deze manier reageerde. "Dat had ik niet van hem verwacht. Als je een NAC-hart hebt, en dat heeft Maaskant, dan doe je dit niet", zegt de goalie van NAC tegen Omroep Brabant. "De laatste twee weken roept hij hard dat hij graag naar NAC wil komen, hij hoefde alleen nog maar zijn bankstel te verkopen. Hij wist hoe de club ervoor stond en dat hij een lager salaris zou krijgen. En hij wist ook wat voor groep we hadden. Als je dan te horen krijgt dat de keuze niet op jou is gevallen, vind ik het raar dat je dan zo reageert. Hij moet NAC niet nog een stukje verder het moeras in moet drukken", bromt Ten Rouwelaar.

De sluitpost van de Bredanaars vindt het prima dat Hellemons tot het einde van het seizoen aan het roer staat. "NAC heeft weinig middelen, dus dat snap ik wel. Er is draagvlak voor Hellemons bij de groep, dus dat is goed. Voor mij is het geen probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen