Huntelaar: "Arjen en ik pakten elkaar ineens bij de keel"

11 november 2014, 14:45

Klaas-Jan Huntelaar houdt er een bijzondere verstandhouding met Arjen Robben op na. De spits van Schalke 04 heeft veel waardering voor zijn collega bij het Nederlands elftal en zijn oud-ploeggenoot bij Real Madrid, maar heeft ook wel eens een aanvaring gehad met de flankenflitser van Bayern München.

"We speelden een keer met Real Madrid tegen Atlético Madrid", herinnert Huntelaar zich in gesprek met Helden Online. "Arjen was alleen maar aan het dribbelen, heeft een keer op de lat geschoten. Hij was echt goed. Als ik zo goed zou kunnen dribbelen als Arjen, zou ik dat ook alleen maar doen", knipoogt de spits van Schalke. "Dribbelen is het leukste wat er is. Maar ik werd gek van hem en dan heeft hij ook nog die gebaartjes, met die vingertjes. Dus ik zei in de rust dat hij een keer moest afspelen. Hoe het kwam, weet ik niet meer, maar ineens pakten Arjen en ik elkaar bij de keel en stonden we recht tegenover elkaar", aldus Huntelaar.

"Al die Spanjaarden stonden erbij en schrokken zich dood", vervolgt de goalgetter. "Maar goed, in de tweede helft gaf hij me een assist, ik scoorde. Ha, maar hij kwam me niet feliciteren. Ik zag hem in een ooghoek zo weglopen, hij is dan zo koppig. Dat is Arjen. We waren het na afloop ook meteen vergeten. Prachtig toch?", lacht Huntelaar. "Zoiets kan gebeuren, heeft nooit meer een rol gespeeld in onze verhouding. Van Arjen kan ik veel hebben. En hij is helemaal niet egoïstisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen