De Vrij: "Er blijven maar verdedigers doorstromen bij Feyenoord"

11 november 2014, 15:42

Stefan de Vrij transfereerde afgelopen zomer van Feyenoord naar Lazio Roma. Hier is de verdediger in aanraking gekomen met een andere cultuur, een nieuwe omgeving en een heel andere competitie. Afgelopen weekend verloor de lichtblauwe formatie uit de Italiaanse hoofdstad van Empoli. "Jammer en onnodig. Maar voor de rest heb ik het super naar mijn zin bij de club."

De Vrij stond in de zomer op een kruispunt. "Teken ik bij of ga ik de volgende stap maken?", vroeg hij zich af. "Een seizoen eerder was ik er nog niet klaar voor", geeft hij aan tegenover Helden Online. "Ik zag mezelf nog niet in het buitenland spelen. Maar direct na het WK en het afgelopen seizoen had ik er echt zin in. En daarna komt er, als het uiteindelijk allemaal rond is, een moment van: wow, nu komt het wel heel dichtbij. Ineens moest ik alles in Nederland achterlaten, terwijl ik zo gesteld ben op mijn omgeving. Toch heb ik nog niet één keer heimwee gehad", glimlacht De Vrij.

De international van Oranje volgt Feyenoord nog op de voet. "Ja! Ik volg Feyenoord zoveel ik kan via livestreams en als we tegelijkertijd spelen dan check ik onmiddellijk de uitslag. Ze begonnen iets minder aan het seizoen maar er staat nu een uitstekend team. En inderdaad, de verdediging staat goed", aldus De Vrij, die ziet dat hij goed opgevolgd word door twee jonge talenten. "Ja, er staat nu alweer een heel goed verdedigingscentrum met Sven van Beek en Terence Kongolo. Ik weet niet wat dat is, er blijven maar centrale verdedigers doorstromen uit de jeugd van Feyenoord. Dat Feyenoord het zo goed doet, dat is alleen maar mooi."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen