Van Ginkel: "Ik ben er klaar voor om te spelen, ik ben topfit"

11 november 2014, 16:17

Marco van Ginkel speelt, mede door een blessure, nog geen rol van betekenis bij AC Milan. De middenvelder, die door de Rossoneri gehuurd wordt van Chelsea, hoopt dat hij snel meer speelminuten zal krijgen en wil een ticket voor Europees voetbal grijpen met AC Milan. Hij kijkt uit naar de volgende competitiewedstrijd, de Derby della Madonnina tegen stadsgenoot Internazionale.

"We verwachten dat het volgende week een grote wedstrijd wordt tegen Inter", zegt Van Ginkel op de officiële clubwebsite. "We hebben nu een paar dagen om lekker te trainen. In het weekend krijgen we rust, om volgende week van maandag tot zaterdag keihard te werken. We willen van Inter winnen", doelt de middenvelder op de derby van volgende week zondag.

Van Ginkel hoopt dat zijn multifunctionaliteit ervoor zorgt dat hij meer aan spelen toe zal komen. "Ik kan overal op het middenveld spelen. Ik kan in een defensieve rol, maar ook verder vooruit spelen. Ik ben beschikbaar en ben topfit. Ik ben er klaar voor om te spelen en het team te helpen. We willen ons verbeteren en willen terugkeren in Europa", besluit de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen