Heracles betreurt berichtgeving over onrust

11 november 2014, 19:22

Nadat PSV-verdediger Karim Rekik afgelopen zondag in blessuretijd het winnende doelpunt had gemaakt in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo werd het onrustig op één van de tribunes in het Polman Stadion. In diverse media werd met de beschuldigende vinger gewezen naar de supporters van de thuisclub, maar Heracles stelt dinsdag in een verklaring dat de schuld zou liggen bij een fan van PSV.

"Heracles Almelo betreurt het dat supporters van Heracles Almelo in de media weggezet worden als zijnde onruststokers of relschoppers, naar aanleiding van het incident op de tribune na afloop van Heracles Almelo - PSV", klinkt het op de clubwebsite.

"Heracles Almelo heeft enkele supporters van de tegenpartij na afloop van de wedstrijd het stadion uitgezet. Na het provocerende wangedrag van een PSV-supporter (hij schold met diverse ziektes, liet zijn broek zakken voor de hoofdtribune en bedreigde enkele medewerkers van Heracles Almelo) volgde een felle verbale discussie met enkele Heracles-supporters. Bij deze discussie is geen geweld of fysieke agressie gebruikt."

Het voorval kwam groot in het nieuws omdat PSV-aanvaller Memphis Depay een 8-jarig jongetje weghaalde tussen de ruziënde mensen en hem zijn shirt gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen