NAC-directeur: "Onderkennen dat er wat moet gebeuren"

11 november 2014, 19:53

De financiële middelen van NAC Breda zijn zeer beperkt, maar toch laat directeur Justin Goetzee weten dat er 'echt alles' aan gedaan wordt om komende winter versterkingen te kunnen halen. Die heeft de Brabantse club hard nodig; NAC staat na twaalf wedstrijden zestiende in de Eredivisie met slechts tien punten.

Goetzee reageert bij Omroep Brabant op de actie van de beheerders van fansite BSideRats.nl om de site op zwart te zetten. Zij zijn niet tevreden over het beleid en vinden dat de communicatie met de achterban beter kan. "Wij willen als supporters serieus genomen worden", klinkt het op BSideRats.nl.

"Ik ben absoluut bereid om daarover in gesprek te gaan en in alle transparantie te vertellen wat wij doen. Hoe wij proberen het tij te keren", reageert Goetzee. "Ik denk dat NAC in een proces zit en dat gaat met vallen en opstaan. Wij zijn met de gezondmaking van NAC bezig en dat betekent dat je minimale financiële middelen hebt. Het is ontzettend lastig om NAC in financieel rustig vaarwater te leiden."

Desondanks wil NAC zich komende winter versterken. "We onderkennen dat er wat moet gebeuren. We werken er keihard aan. We zullen er echt alles aan doen om daar ruimte voor te maken", besluit Goetzee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen