FC Utrecht maakt er zes tegen stadgenoot Elinkwijk

11 november 2014, 22:07

FC Utrecht heeft dinsdag in een oefenwedstrijd gewonnen van stadgenoot Elinkwijk. De ploeg van coach Robby Alflen was met 0-6 te sterk voor de amateurs, die uitkomen in de eerste klasse zondag.

Bij rust leidde FC Utrecht met 0-1 door een doelpunt van Ruud Boymans. In de tweede helft liepen de Domstedelingen alsnog uit naar een ruime zege. Nacer Barazite (3, foto), Nassir El Aissati en Sean Klaiber waren verantwoordelijk voor de goals.

Giovanni Troupée, Thijmen Nijhuis en Jelle de Lange, spelers van FC Utrecht onder 17, mochten na rust invallen om ervaring op te doen in het eerste elftal. Gyliano van Velzen was toen al van het veld. De aanvaller viel in de 25ste minuut uit met een blessure, waarvan de ernst nog niet duidelijk is.