Fellaini: "Voelde me vorig seizoen zondebok bij ManU"

12 november 2014, 08:59

Als speler van Everton maakte Marouane Fellaini furore in de Premier League, maar zijn overstap naar het grote Manchester United bracht de Belg vorig seizoen niet wat hij ervan hoopte. De middenvelder was het mikpunt van spot, mede omdat hij gehaald was door de bekritiseerde manager David Moyes.

Dat was een moeilijke tijd, geeft Fellaini toe bij Sporza. "Of ik me de zondebok voelde? Ja, wel een beetje. Maar dat is een lastige vraag. Moyes kocht mij, omdat hij mijn kwaliteiten kende. Hij wist wat ik kon en daarom ben ik hier. Ik wil nu tonen wat ik waard ben. Vorig seizoen was lastig. Met de nieuwe coach was het moeilijk voor alle spelers, maar nu is er een andere coach met een nieuwe filosofie", aldus de Belgische international.

Onder Van Gaal lijkt Fellaini weer een basisplaats te hebben veroverd. "Ik verloor mijn zelfvertrouwen nooit. In voetbal moet je mentaal sterk zijn. De mentaliteit is belangrijk en die kwaliteit heb ik. Mijn familie heeft me erdoor geholpen. Ik speelde ook een goed WK met België. Dus kwam ik met vertrouwen terug na de zomer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen