Vlaar wacht af: "Moment breekt aan om mooie stap te maken"

12 november 2014, 12:43

Of Ron Vlaar ook volgend seizoen het shirt van Aston Villa draagt, is nog altijd onduidelijk. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn er nog niet geweest. Daar is wat Vlaar (29) betreft ook geen haast bij, zegt zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer op VI.nl.

"We hebben niet met Aston Villa gesproken. De club heeft ook nog geen gesprek bij ons aangevraagd", zegt hij. "De bal ligt bij Aston Villa. Voor Ron is de situatie zoals hij is niet ongunstig. We hebben geen haast."

Mede door zijn sterke optreden op het WK wordt Vlaar, door zijn naderende transfervrije status, genoemd als mogelijke aanwinst voor topclubs als Arsenal en Manchester United. "Daar wil ik niet op reageren, maar voor Ron breekt natuurlijk nu wel het moment aan om een mooie stap te maken. Hij is ambitieus", aldus Oosterveer. "Afgelopen zomer had Southampton belangstelling voor Ron. Maar we vroegen ons toen af of dat wel een stap voorwaarts zou zijn ten opzichte van Aston Villa. Nu staat die club ineens tweede. Het kan snel gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen