Robben bewondert Ronaldo en Messi: "Het zijn monsters"

12 november 2014, 17:25

Arjen Robben vindt dat er in het hedendaagse voetbal twee spelers zijn die duidelijk boven de rest uitstijgen: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. De international van Oranje stelt dat er meerdere spelers van wereldklasse zijn, zoals een aantal teamgenoten bij Bayern München, maar vindt de twee sterren 'monsters'. "Ze staan boven iedereen."

Samen met Ronaldo, Messi en twintig anderen staat Robben op de shortlist met kanshebbers voor de Gouden Bal 2014. "Het is geweldig om op deze lijst te staan en erkenning te krijgen. Ik ben er trots op, maar het is geen obsessie. Dat zal het ook nooit worden. Ik hou me alleen bezig met het winnen van prijzen met mijn team", liet de Nederlandse vleugelaanvaller optekenen door France Football.

"Ik hou er niet van om mezelf met anderen te vergelijken, maar als je het over Ronaldo en Messi hebt, dan heb je het over twee monsters. Ze presteren al jaren op een onwerkelijk niveau", aldus Robben, die samen met vijf anderen Bayen-spelers ook kans maakt op het winnen van de Gouden Bal. "Er zijn genoeg andere spelers die uitzonderlijk goed zijn, ook bij Bayern. De Duitsers werden wereldkampioen en veel individuen zijn van wereldklasse."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen