Van der Laan: "Klachten met negentig procent afgenomen"

13 november 2014, 10:54

Na een blessureperiode van enkele maanden speelde Martijn van der Laan woensdag eindelijk weer een wedstrijd in het shirt van FC Groningen. De van SC Cambuur overgekomen verdediger deed 45 minuten mee in een oefenpotje tegen Be Quick. Hij is blij om terug te zijn, laat hij weten op de site van de club.

"Hier heb ik lang naar uitgekeken", geeft hij toe. "Vandaag was het dan eindelijk weer zover dat ik een 'helftje' kon spelen. De liesklachten zijn met zo'n negentig procent afgenomen en het is nog wel wat gevoelig. Nu is het een kwestie van op de tanden bijten en daar doorheen spelen. Tegen Be Quick heb ik 45 minuten gespeeld en ik hoop dat ik dinsdag met Beloften weer kan meedoen in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax."

Sinds zijn komst naar FC Groningen zat Van der Laan vrijwel louter in de sportschool. "Het was heel zwaar. Na bijna drie maanden had ik het wel een beetje gezien in de sportschool. Ik wilde ook zo snel mogelijk weer naar buiten voor het conditionele werk, lopen en sprinten. Ik ben blij dat ik nu weer op het veld sta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen