Hiddink haalt Rekik erbij als mogelijke vervanger Vlaar

13 november 2014, 12:51

Het lijkt erop dat Ron Vlaar niet mee kan doen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Hoewel er nog geen duidelijkheid is over de blessure van de verdediger van Aston Villa, heeft bondscoach Guus Hiddink in de persoon van Karim Rekik alvast een nieuwe centrumverdediger opgeroepen.

De 19-jarige Rekik meldt zich morgenochtend (vrijdag) bij de Oranje-selectie. Momenteel verblijft hij nog in het Duitse Ingolstadt, waar de verdediger vanavond met Jong Oranje een oefenduel speelt tegen Jong Duitsland. Hij is, opvallend genoeg, al de derde speler van PSV die toegevoegd is aan de selectie van het Nederlands elftal. Eerder werden zijn teamgenoten Luuk de Jong en Jeffrey Bruma door afzeggingen bij de groep gehaald. In totaal bevat de selectie van Oranje vanaf vrijdag zeven spelers van de ploeg uit Eindhoven.

In de oefenwedstrijd tegen Mexico, woensdag, viel Vlaar halverwege de eerste helft uit met een kuitblessure. Gevreesd wordt dat de centrumverdediger opnieuw enige tijd uit de roulatie is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen