Swinkels wacht en hoopt tot januari op nieuwe club

13 november 2014, 15:21

Ruud Swinkels heeft de hoop op een nieuwe kans in het professionele voetbal nog niet laten varen. De 27-jarige doelman zit al een tijdje zonder club, maar houdt nog altijd zijn conditie op peil, omdat hij op een nieuwe uitdaging hoopt.

Vorig seizoen baarde Swinkels opzien, door als doelman van Willem II de minste gepasseerde doelman van de Jupiler League te worden. Hij denkt dat hij binnen een mum van tijd fit kan worden, als een club zich bij hem meldt. "Anderhalve week keeperstraining en een wedstrijdje onder de lat en ik zou er weer helemaal klaar voor zijn", zegt hij in het Brabants Dagblad.

"Ik mis het voetbal wel", stelt Swinkels. "Ik heb in 120 wedstrijden in de eerste divisie laten zien waartoe ik in staat ben. Ik ben 12e geworden met Eindhoven terwijl die club op sterven na dood was. Ik ben kampioen geworden en twee keer de minst gepasseerde keeper van de eerste divisie geweest. Op basis van dat verleden hoop ik nog ergens binnen te komen. Maar levert het niks op, dan zet ik er eind januari een dikke streep onder", besluit de werkloze goalie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen