Geblesseerde Vlaar verlaat trainingskamp Oranje

14 november 2014, 08:39

Het was al zo goed als uitgesloten dat Ron Vlaar komende zondag in actie zou kunnen komen in het EK-kwalificatieduel met Letland, maar door de naam van de centrale verdediger kan nu definitief een streep worden gezet. De speler heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal alsnog verlaten, wegens zijn kuitblessure. Dat meldt De Telegraaf.

Vlaar keert terug naar zijn club Aston Villa, waar hij gaat werken aan zijn herstel. De verdediger keerde na een blessure terug in de selectie van Oranje, maar moest in de oefenwedstrijd tegen Mexico (2-3 verlies) al na 23 minuten spelen vervangen worden, wegens een nieuwe kuitblessure. De blessure is dusdanig ernstig dat het treffen met Letland er niet in zit voor de oud-Feyenoorder.

Hiddink haalde Karim Rekik al bij Oranje, als mogelijke vervanger van Vlaar. De verdediger van PSV maakte donderdagavond nog zijn opwachting bij Jong Oranje, waarmee hij het tegen Jong Duitsland (3-1 verlies) opnam. Rekik is de zevende PSV'er die zich heeft mogen melden bij de Nederlandse selectie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen