Rekik meldt zich op training Oranje, Van Persie lijkt fit

14 november 2014, 11:57

Guus Hiddink bereidt zich met de selectie van het Nederlands elftal voor op het moment van de waarheid van komende zondag: de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland in de Amsterdam ArenA. Wint Oranje niet, dan stapt de bondscoach op. Ter voorbereiding op het cruciale duel startte de 23-koppige Nederlandse selectie vrijdagochtend rond 11.30 uur met een training op het veld van Quick Boys in Katwijk.

Tot de aanwezigen op het trainingsveld behoorde Karim Rekik. De centrale verdediger van PSV werd door Hiddink opgeroepen als vervanger van Ron Vlaar. De speler van Aston Villa viel tegen Mexico (2-3 verlies) uit met een kuitblessure en heeft het trainingskamp van Oranje inmiddels verlaten. Rekik speelde donderdagavond nog met Jong Oranje tegen Jong Duitsland (3-1 verlies).

Robin van Persie lijkt zondag zijn opwachting te kunnen maken. De captain van Oranje was afgelopen woensdag absent tegen de Mexicanen, vanwege hamstringklachten. Het zit er dik in dat Hiddink opteert voor een basisplaats voor zowel Van Persie als Klaas-Jan Huntelaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen