Inter bevestigt ontslag Mazzarri: weg vrij voor Mancini

14 november 2014, 12:54

Het hing al zwaar in de lucht, maar Walter Mazzarri is definitief niet meer de coach van Internazionale. Wat donderdagochtend al in de Italiaanse media werd aangekondigd, hebben de Nerazzurri bevestigd: de trainer is ontslagen. Hij lijkt vervangen te worden door Roberto Mancini, een oude bekende van de club.

Er deden de afgelopen tijd al veel geruchten de ronde over de onzekere toekomst van Mazzarri bij Inter. Na een dienstverband van zeventien maanden is de oud-trainer de laan uitgestuurd door voorzitter Erick Thohir. Inter kent een uiterst moeizaam seizoen in de Serie A, waar het momenteel op de negende plaats staat.

De blauw-zwarte grootmacht uit Milaan lijkt Mancini terug te halen naar het Giuseppe Meazza-stadion. Hij was in het verleden vier jaar werkzaam in Milaan. Hij greep toen driemaal de landstitel en won daarnaast twee keer de Coppa Italia. Naar verluidt verbindt hij zich voor tweeënhalf jaar bij Inter. Op 23 november staat de Derby della Madonnina tegen stadsgenoot AC Milan op het menu: een mooi affiche voor Mancini om zijn rentree te vieren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen