'Van Persie en Huntelaar samen in basis, Vd Wiel start ook'

14 november 2014, 16:38

Het Nederlands elftal lijkt met een uiterst aanvallende formatie aan te treden in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland van komende zondag. Robin van Persie, die tijdig hersteld lijkt voor het duel in de Amsterdam ArenA, lijkt samen met Klaas-Jan Huntelaar in de voorhoede geposteerd te worden. Dat kan geconcludeerd worden op basis van de vrijdagtraining.

Van Persie moest de midweekse ontmoeting met Mexico (2-3 verlies) aan zich voorbij laten gaan wegens hamstringklachten, maar trainde weer volop mee met de groep. Dat gold ook voor Jordy Clasie, die tegen de Mexicanen ook ontbrak. Ron Vlaar heeft het trainingskamp van Oranje verlaten wegens zijn kuitblessure en wordt in de basis vervangen door Stefan de Vrij.

De combinatie Van Persie-Huntelaar lijkt ten koste te gaan van Ibrahim Afellay. Arjen Robben en Memphis Depay flankeren het spitsenduo, terwijl Wesley Sneijder en Daley Blind voor de balans op het middenrif moeten zorgen. Ricardo van Rhijn moet zijn basisplaats waarschijnlijk afstaan aan Gregory van der Wiel. Tot slot lijkt Jasper Cillessen weer 'gewoon' het doel te verdedigen. Tegen Mexico stond Tim Krul onder de lat.

Vermoedelijke opstelling van Oranje

Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Veltman, Willems; Sneijder, Van Persie, Blind; Robben, Huntelaar en Depay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen