Fer: "We moeten het rechtzetten tegen Letland"

14 november 2014, 20:58

Met vier nederlagen in de laatste vijf wedstrijden is het Nederlands elftal bezig aan een teleurstellende reeks. Leroy Fer hoopt daar komende zondag in het EK-kwalificatieduel met Letland, in de Amsterdam ArenA, een punt achter te zetten. Bondscoach Guus Hiddink laat zijn lot afhangen van de ontmoeting met de Letten.

"Op dit moment tegen een mindere tegenstander als Letland spelen, geeft extra druk", zegt Fer tegen RTV Rijnmond. "Ik denk dat het Nederlands elftal altijd wel met druk voetbalt, omdat we iedere wedstrijd willen winnen. Dat gaan we tegen Letland natuurlijk ook proberen. Een tegenstander, met alle respect, waar wij altijd van moeten winnen. Daar gaan we alles aan doen."

De generale repetitie verliep echter niet bepaald soepel voor Oranje. Woensdag werd in een oefenwedstrijd met 2-3 verloren van Mexico. Fer: "We hebben veel gesproken binnen de groep wat er allemaal mis is gegaan. Het WK is helemaal nog niet zo lang geleden en daar gingen er veel dingen goed. Dan is het wat anders als je zo de kwalificatie begint. We moeten het zondag rechtzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen