Advocaat denkt aan opstappen: "Ga erover nadenken"

15 november 2014, 12:00

Dick Advocaat begon in juli vol goede moed aan zijn klus als bondscoach van Servië, maar denkt er serieus aan om zijn contract bij de bond in te leveren. Vrijdagavond verloor de ploeg met 3-1 van Denemarken, waardoor het land met slechts één punt uit drie wedstrijden onderaan staat in de kwalificatiegroep.

"Toen ik hier in juli begon, dacht ik dat we een goede kans zouden hebben om ons voor het EK te kwalificeren. Maar nu moet ik eerlijk zijn tegen de mensen van de Servische bond en tegen mezelf'', zegt een zeer teleurgestelde Advocaat tegen de NOS.

"Ik ga erover nadenken of ik moet opstappen. Ik zal op korte termijn een beslissing nemen. Het lijkt erop dat de gebeurtenissen tegen Albanië voor een omslagpunt in onze campagne hebben gezorgd", doelt de coach op het drone-incident, waarna Servië drie punten aftrek kreeg met zijn ploeg.

Advocaat is absoluut niet te spreken over het optreden van zijn ploeg tegen Denemarken. "Dit hadden we niet verwacht. We begonnen goed. Kwamen ook op voorsprong, maar daarna heeft Denemarken het overgenomen. Ik herken mijn elftal niet ten opzichte van eerdere wedstrijden. Tegen Frankrijk, Albanië en Armenië. Het elftal was onherkenbaar. Het wordt een moeilijk verhaal", aldus Advocaat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen