Mancini: "Had niet gedacht terug te keren bij Inter"

15 november 2014, 17:09

Roberto Mancini had niet verwacht dat hij ooit nog aan de slag zou gaan bij Internazionale. De coach werd vrijdag aangesteld bij de club uit Milaan, als opvolger van de ontslagen Walter Mazzarri. De 49-jarige Italiaan was eerder al 6,5 jaar coach van Inter en zat in totaal 226 wedstrijden op de Milaanse bank. Mancini heeft zin in zijn nieuwe klus, zo zegt hij in Italiaanse media.

"De goede reacties van de supporters doen veel met me", vertelt Mancini. "Ik had niet gedacht dat ik hier nog zou terugkeren, maar het is de laatste tijd allemaal heel snel gegaan. Soms komen dingen in de voetballerij op je pad", aldus de oefenmeester, die beseft dat er iets moet gebeuren bij de gevallen topclub. "Ik hoop dat we de successen van weleer kunnen herhalen. Het team heeft kwaliteit, en met een beetje geluk en een goede samenwerking moet het goed komen."

Mancini was clubloos na zijn ontslag bij Galatasaray en hoefde niet lang na te denken toen Inter Milan belde. "De plannen werden me uitgelegd en ik dacht gelijk dat we hier met zijn allen iets moois kunnen bereiken", aldus de trainer, die gelijk aan de bak mag. Zijn eerste wedstrijd is namelijk de derby tegen AC Milan, daarna wacht de uitwedstrijd tegen AS Roma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen