Hiddink heeft vertrouwen: "Wij zien nog wel licht"

15 november 2014, 19:02   Bijgewerkt: 15 november 2014, 20:26

Morgen (zondag) speelt het Nederlands elftal in de Amsterdam ArenA de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Bondscoach Guus Hiddink laat zijn lot afhangen van dat duel, maar de oefenmeester heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

"Of ik extra druk voel? Niet anders dan in de voorgaande wedstrijden", gaat Hiddink verder. "Sinds Tsjechië is er al druk. Een goed begin aan een kwalificatiereeks is zo belangrijk. Daarom was ik toen ook zo chagrijnig."

Op de vraag of Hiddink sowieso bondscoach blijft als er gewonnen wordt van Letland, antwoordde hij. "Ja, dan zijn we in de situatie dat ik nog in dienst ben bij de KNVB. Het is een sleutelduel. Ik denk niet dat we het zo groot op mij moeten fixeren. Laten we de ploeg centraal stellen. niet de bondscoach."

Oranje zal tegen de Letten vol op de aanval gaan spelen. Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar hebben allebei een basisplaats, zo liet Hiddink eerder deze week al weten.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Van der Wiel, Bruma, De Vrij, Willems; Afellay, Blind, Sneijder; Robben, Huntelaar, Van Persie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen