Ribéry: "Bayern München nog beter dan vorig jaar"

16 november 2014, 17:53

2013 was een fantastisch jaar voor Franck Ribéry, maar 2014 verliep voor de Franse vleugelaanvaller van Bayern München beduidend minder succesvol. Hij werd geteisterd door diverse blessures, waardoor hij de prestaties van het jaar ervoor niet kon evenaren. Maar in de laatste weken begint hij zijn oude vorm weer te vinden.

"Het gaat geweldig", zegt Ribéry op de website van de Bundesliga. "We hebben dit seizoen nog niet verloren en, ondanks dat we met veel blessures te maken hebben gehad, hebben we bewezen dat we de hoge verwachtingen nog steeds waar kunnen maken. Het laat zien dat onze selectie een enorme kwaliteit herbergt en dat we voor elke positie een oplossing hebben."

Onder leiding van Jupp Heynckes won Bayern in 2013 de Champions League. Het voetbal waarmee dat gebeurde, was van een ongekend hoog niveau. Desondanks is Ribéry van mening dat der Rekordmeister onder leiding van Pep Guardiola, die nu anderhalf jaar voor de groep staat in de Allianz Arena, nog beter is geworden.

"We hebben ons zeker verder ontwikkeld omdat we elkaar beter hebben leren kennen", legt de Fransman uit. "Dus op basis daarvan zou ik zeggen dat we nu wat betreft onze manier van voetballen nog beter zijn dan vorig seizoen. We zijn nog onvoorspelbaarder dan afgelopen jaargang. We kunnen verschillende systemen spelen, ook tijdens wedstrijden kunnen we van het ene systeem overschakelen op het andere om nog gevaarlijker te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen