Robben: "We moeten nu niet de polonaise gaan lopen"

16 november 2014, 21:40   Bijgewerkt: 17 november 2014, 12:57

Arjen Robben benadrukte na de 6-0 zege op Letland dat Oranje zeker niet moet vergeten in welke situatie het verkeert. De overwinning op de Letten is mooi, zo vond ook de aanvaller van Bayern München, maar niet zaligmakend.

"Een compliment aan de ploeg", begon Robben zijn relaas over het duel in de Amsterdam ArenA. "We hebben het goed opgepakt, hier kunnen we mee verder. We mogen tevreden zijn over deze 6-0, maar aan de andere kant moeten we ook niet meteen de polonaise gaan lopen. De tegenstander was natuurlijk niet heel sterk."

Toch wilde Robben de klinkende zege ook niet bagatelliseren. "Deze overwinning is goed voor de ploeg en voor het vertrouwen. We zaten in een moeilijk parket en moesten punten pakken, dat hebben we gedaan. Het was een lekker wedstrijdje, we hebben in het veld ook echt plezier gehad. Het was onze plicht om te winnen, die hebben we vervuld. Zo'n wedstrijd is wel eens lekker na al het gezeur en gezeik van de laatste tijd."

Door de zege doet Oranje weer volop mee in de strijd om de EK-tickets. "Letland is natuurlijk niet de beste tegenstander, we krijgen nog zwaardere tegenstanders", weet Robben, die twee keer scoorde tegen Letland. "Dan moeten we er ook staan. We hebben tenslotte maar één doel: het Europees kampioenschap halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen