Kovac: "Absurd, dit heeft niets met voetbal te maken"

17 november 2014, 00:00   Bijgewerkt: 16 november 2014, 23:58

Niko Kovac, de bondcoach van Kroatië, biedt zijn excuses aan voor het gedrag van de Kroatische fans in de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Italië. Bezoekende supporters gooiden meermaals met vuurwerk en in de 75ste minuut was scheidsrechter Björn Kuipers het zat. De Nederlandse leidsman legde het duel voor ongeveer tien minuten stil.

"Ik verontschuldig mij voor wat onze fans hebben gedaan", zei Kovac na afloop op de persconferentie in Milaan. "Ik heb op het veld al mijn excuses aangeboden en doe dat bij deze nogmaals. Vergeef ons. Ik ben voor de tribune gaan staan om te praten met de supporters. Ik heb ze verteld dat zij ons hebben laten vallen. We moeten onszelf afvragen of dit wel voetbal is. Nou, dat is het niet."

"Er waren ook kinderen in het stadion. Het was absurd. Ze waren fout, dit is niet hoe Kroatië is. Echte Kroaten zijn vriendelijk. Ik hoop dat het niet nog eens gebeurt", aldus Kovac. "Ik kan mij voorstellen dat er sancties zullen volgen, maar ik verwacht niet dat we een reglementaire nederlaag krijgen opgelegd. Ik ga ervan uit dat het resultaat 1-1 blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen