Vertonghen: "Geen ramp, maar we mogen niet tevreden zijn"

17 november 2014, 08:16

Hoewel België al een hotel in Frankrijk vastgelegd heeft voor het EK 2016, is de ploeg na drie duels allesbehalve zeker van deelname aan het Europees kampioenschap. Voor eigen publiek bleven de Rode Duivels zondag steken op 0-0 tegen Wales, waardoor de ploeg zakte naar de vierde plaats in de groep. Met vijf punten uit drie duels moet België concurrenten Cyprus, Wales en Israël voorlopig voor zich dulden.

"Dit is geen ramp, maar we mogen niet tevreden zijn", zegt Jan Vertonghen bij Sporza over het 0-0 tegen Wales, dat na vier wedstrijden op acht punten staat. "We hebben een volwassen wedstrijd gespeeld, maar hadden een goaltje moeten maken. Zij waren wel blij met een gelijkspel. Bale was hun enige hoop voorin. Maar onze verdediging heeft goed gespeeld en heeft weinig weggegeven. Achteraan hield ook Wales alles goed dicht."

"We hadden op zeven op negen gehoopt, maar alles staat nog dicht bij mekaar", zegt de verdediger. "We hebben nog genoeg thuiswedstrijden om het recht te trekken. En ook op verplaatsing zijn we goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen