PEC Zwolle volgt Almere-spits Janssen 'intensief'

18 november 2014, 01:08

PEC Zwolle-technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt dat zijn club Vincent Janssen, aanvaller van Almere City FC, 'intensief' volgt. De bekerhouder heeft wel concurrentie van meerdere clubs uit de Eredivisie, naar verluidt van onder meer FC Utrecht en NAC Breda.

"Wij vinden Vincent interessant en volgen hem intensief. Er is ook al contact geweest met zijn zaakwaarnemer. Maar dat we concreet zijn, vind ik nog wat te voorbarig", zegt Nijkamp tegen FOX Sports. De 20-jarige Janssen is bezig aan zijn tweede seizoen in het profvoetbal. Deze jaargang scoorde hij zeven keer in twaalf duels. Daarmee is hij de clubtopscorer van Almere City. Nijkamp: "Vincent is een jongen met een goede opleiding. Hij is een prima aanspeelpunt, sterk, compleet en hij zou goed bij onze speelstijl passen."

Wil PEC Zwolle Janssen daadwerkelijk inlijven, dan zal er eerst een speler moeten vertrekken, benadrukt Nijkamp. Mogelijk gebeurt dat komende winter al. CSKA Moskou heeft de optie om huurling Tomas Necid tussentijds terug te halen. Daarnaast is Nikos Ioannadis op een zijspoor beland in het IJsseldelta Stadion. De aanvaller mag daarom verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen