Van der Kallen hoopt verkoop ADO snel af te ronden

17 november 2014, 21:52

Mark van der Kallen, de huidige eigenaar van ADO Den Haag, heeft goede hoop dat de overname van de club door het Chinese United Vansen rond het thuisduel met Ajax (30 november) afgerond kan worden. Van der Kallen had onlangs contact met Hui Wang, de topman van United Vansen.

Er wordt al sinds de zomer gesproken over een deal tussen Van der Kallen en United Vansen inzake ADO, waarmee ongeveer acht miljoen euro gemoeid zal zijn. Het geld had eind augustus al overgemaakt moeten zijn, maar het wachten was op groen licht van de Chinese overheid. Dat kwam er vorige maand dan eindelijk. Omdat United Vansen al meermaals de betalingstermijn heeft overschreden, moet de Chinese organisatie ter compensatie wel geldboetes betalen aan Van der Kallen. Daarover zijn beide partijen inmiddels akkoord.

"Dus ik verwacht dat we alles snel helemaal kunnen afronden", zegt Van der Kallen tegen het Algemeen Dagblad. "Dat zou inderdaad rond de wedstrijd tegen Ajax kunnen zijn. Maar ik ben gestopt met het noemen van deadlines. Ik heb goede signalen, maar we wachten totdat het geld definitief binnen is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen