Real mogelijk twaalf tot zestien weken zonder Modric

18 november 2014, 09:46   Bijgewerkt: 18 november 2014, 12:46

De blessure van Luka Modric lijkt aanzienlijk ernstiger te zijn dan aanvankelijk gedacht werd. In Spaanse media circuleert dinsdag het bericht dat de Kroatische spelmaker van Real Madrid twaalf tot zestien weken nodig heeft om te herstellen. Als dit klopt, kan Modric pas in maart weer in actie komen.

Modric raakte afgelopen weekend geblesseerd in de EK-kwalificatiewedstrijd van Kroatië tegen Italië (1-1). In eerste instantie werd gemeld dat hij drie tot zes weken uit de roulatie zou zijn, maar zijn club Real Madrid weigerde dat later te bevestigen. De Champions League-winnaar van het afgelopen seizoen bevestigde in een statement dat het om een bovenbeenblessure ging, maar deed geen mededelingen over de herstelperiode.

Volgens Spaanse media heeft onderzoek uitgewezen dat een spiertje in het bovenbeen van Modric volledig afgescheurd is, met een lange absentie als gevolg. De blessure is een flinke domper voor Real, want de Kroaat was in de eerste maanden van dit seizoen een belangrijke pion in het elftal van coach Carlo Ancelotti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen