Van Gaal lijkt te kunnen fluiten naar winteraankopen

18 november 2014, 16:01

Louis van Gaal moet het seizoen waarschijnlijk afmaken met de huidige selectie. Zijn club, Manchester United, is niet van de plan om in januari de transfermarkt op te gaan. Dat heeft vice-voorzitter Ed Woodward laten weten. Pas in de zomer zal de selectie weer een kwaliteitsimpuls kunnen krijgen.

"We overwegen niet om in de markt te stappen voor oplossingen voor de korte termijn", zegt Woodward in diverse Britse media. Zijn club moet financieel enigszins pas op de plaats maken omdat het dit seizoen de inkomsten uit de lucratieve Champions League mist. "Maar we hebben al spelers op het oog voor komende zomer", aldus de beleidsmaker. "Mochten deze spelers in januari ineens op de markt komen, wat zelden voorkomt, kunnen we alsnog overwegen om iets te doen. Maar de kans dat dit gebeurt is bijzonder klein."

Afgelopen zomer investeerde Manchester United al flink in de selectie. Manager Van Gaal mocht enorme bedragen uitgeven voor Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind en huurling Radamel Falcao.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen