Janssen droomt van Eredivisie: "Daar werk ik naartoe"

19 november 2014, 00:09

Vincent Janssen staat in de belangstelling van verschillende Eredivisieclubs, maar de trefzekere spits van Almere City is zelf nog niet met een transfer bezig. "Ik focus me op Almere City, maar mijn droom is natuurlijk de Eredivisie", aldus Janssen in een interview Voetbal International.

Zowel PEC Zwolle als NAC Breda gaf al toe Janssen in de gaten te houden. Het leidend voorwerp blijft zelf koel onder de belangstelling. "Heel eerlijk: ik kan er weinig over zeggen. Er is nog niets concreet, ik wil tot die tijd ook niet gestoord worden door mijn zaakwaarnemer. Maar natuurlijk is het een supercompliment. Het is een beloning voor het feit dat het goed gaat, en dat streelt natuurlijk wel."

Vorige week debuteerde Janssen voor Jong Oranje tegen Jong Duitsland (3-1 verlies). "Ik had vlak daarvoor al voor het Nederlands beloftenteam gespeeld. En ik kende heel veel jongens nog van mijn tijd bij Feyenoord. Ik spreek die gasten tegenwoordig niet zo heel veel, maar het blijven voetbalvrienden. Als je elkaar dan ziet, is het toch altijd leuk. Je merkt in zo'n week bij Jong Oranje dat je voortdurend naar elkaar toetrekt. Niet zo raar, ik kon toen al goed met ze opschieten."

Veel van zijn oude ploeggenoten spelen tegenwoordig bij (internationale) topclubs, terwijl Janssen in de Jupiler League actief is. "Het gaat bij Almere City al sinds mijn komst anderhalf jaar geleden over het linkerrijtje, een goede serie neerzetten en meedoen aan de play-offs. Nu dat zo dichtbij is, wil ik me daar echt voor de volle honderd procent op richten. Maar natuurlijk is spelen in de Eredivisie mijn droom. Of dat nu over een half jaar of over drie jaar is, daar werk ik naartoe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen