Ronald de Boer wil Blind als bondscoach: "Hij kan het aan"

19 november 2014, 00:00

Ronald de Boer ziet het niet langer zitten in bondscoach Guus Hiddink. De oud-Ajacied vindt het tijd voor verandering. ''Guus Hiddink is aan het zwalken. Gaat het even niet, dat gaat het bij Oranje meteen een andere kant op. Normaal heeft een coach een idee, wil hij een bepaalde richting op", aldus De Boer dinsdag bij FOX Sports.

"Tegen Mexico speelt Oranje met een verdediging die tegen Letland helemaal niet meer in aanmerking komt. Wat voor gedachte zit daar dan achter? Je wilt toch juist een beetje gaan groeien? Maar dan kom je ineens weer met een heel andere opstelling. Depay bijvoorbeeld, die speelde tegen Mexico als een krant. Maar van Letland ga je nooit verliezen, dus dan moet je Depay juist laten staan. Hij is één van de allergrootste talenten die we hebben en die kun je zo vertrouwen geven. Dat hij dan niet speelt, vind ik een rare beslissing."

De Boer meent dat Danny Blind, momenteel assistent van Hiddink, het overneemt. "Het lijkt me logisch dat je nu Blind een kans geeft. Ik weet zeker dat Danny het aankan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen