Sinkgraven droomt van Spanje: "Dat zou heel mooi zijn"

19 november 2014, 08:21

Daley Sinkgraven brak vorig seizoen door in de hoofdmacht van sc Heerenveen en blinkt sindsdien wekelijks uit op het middenrif van de Friezen. De negentienjarige middenvelder speelt zich behoorlijk in de kijker en werd al eens in één adem genoemd met Ajax. Hij hoopt uiteindelijk in de Spaanse Primera División terecht te komen.

"Het zou heel mooi zijn als ik ooit bij één van de grote clubs in Spanje mag spelen", stelt Sinkgraven in De Telegraaf. De speler van Heerenveen geniet altijd van de wereldtoppers van clubs als Real Madrid en FC Barcelona. "Ik kijk vaak naar Andrés Iniesta en andere grote sterren die op mijn plek staan, hoe zij spelen. Ik hoop ooit ook zo groot te worden", geeft de jongeling aan.

Harry Sinkgraven, de vader van Daley, is momenteel als trainer actief in het Chinese Shanghai. Daley had hem maanden niet gezien, maar deze week verraste de vader zijn zoon door opeens in Nederland te verschijnen. Komende zaterdag neemt Heerenveen het op tegen Ajax, de club die gelinkt werd aan de talentvolle middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen