Manu tekent bij in Rotterdam: "Voel me op mijn plek"

19 november 2014, 16:52

Het contract van Elvis Manu bij Feyenoord is opengebroken en verlengd, zo maakt de Rotterdamse club via de officiële wegen wereldkundig. De vleugelaanvaller ligt nu tot medio 2017 vast. Manu, dit seizoen doorgebroken in De Kuip, is blij met zijn nieuwe verbintenis. "Dit geeft rust en vertrouwen", aldus de vleugelspits.

Manu bereikte eerder deze maand al een akkoord over een nieuw contract, maar is blij dat de handtekeningen nu daadwerkelijk zijn gezet. "Ik kan me nu volledig focussen op de toekomst en ben heel blij dat die bij Feyenoord ligt. Ik voel me hier op mijn plek", zegt hij op de clubsite. Manu is dit seizoen één van de smaakmakers bij de nummer vier van de Eredivisie. "Alles op zijn plaats en kan ik van waarde zijn voor het team, al ben ik me ervan bewust dat ik nog beter kan en moet. Ik kijk ernaar uit om me de komende tijd verder te ontwikkelen bij deze club."

Technisch directeur Martin van Geel is content met het feit dat Manu nu tot 2017 vastligt in De Kuip. "Het belangrijkste is dat Elvis een veelbelovende toekomst voor zich heeft. Hij heeft de afgelopen jaren de nodige weerstand gehad, maar de laatste tijd maakt hij grote stappen in zijn ontwikkeling. Hij is fysiek sterk, snel en speelt met veel vertrouwen, terwijl er duidelijk een klik is met de technische staf. Wij zijn ervan overtuigd dat Elvis ook de komende jaren belangrijk kan zijn voor Feyenoord", aldus de beleidsbepaler.

Bron foto: Feyenoord.nl 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen