Standard meldt Kanu-akkoord en sneert naar Anderlecht

20 november 2014, 14:41

Kanu heeft een nieuwe club gevonden. De Braziliaanse verdediger gaat aan de slag bij Guimaraes. Hij besloot afgelopen zomer tot een eenzijdige ontbinding van zijn contract bij Standaard Luik, waar hij de afgelopen maanden na een rechtszaak op non-actief stond. De Rouches melden via de officiële clubwebsite dat ze een financiële overeenkomst bereikt hebben met de Portugese club.

Standard haalt in het nieuwsbericht uit naar een niet nader genoemde Belgische club, die verantwoordelijk zou zijn voor de contractbreuk van Kanu. "Verschillende elementen in het dossier wijzen erop dat een concurrerende club aan de basis ligt van de contractbreuk", brengt Standard naar buiten. De club heeft het over 'twijfelachtige praktijken die door sommigen in het Belgische voetbal worden uitgeoefend'.

Hiermee doelt Standard waarschijnlijk op Anderlecht, dat al maanden in verband gebracht werd met Kanu. Het zou de Luikse club niets verbazen als de Braziliaan 'binnen enkele maanden' terugkeert op de Belgische velden, bij de club die achter de breuk zou zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen