ManU en Blind wachten op duidelijkheid over blessure

20 november 2014, 17:31

Het is nog onduidelijk hoe ernstig de knieblessure is die Daley Blind afgelopen zondag opliep in de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Letland (6-0 winst). Dat heeft manager Louis van Gaal donderdag laten weten op zijn wekelijkse persconferentie.

"Blind heeft momenteel een band om zijn knie. Na een rustperiode van tien dagen ondergaat hij een nieuwe scan die meer duidelijkheid over de blessure zal geven", vertelde Van Gaal tegenover de verzamelde media. "Maar het is niet zo ernstig als de artsen zondag na de wedstrijd dachten. Het zal een tijdje duren, maar geen zes maanden of iets dergelijks."

Dankzij een uitstekend optreden op het WK, waar hij derde werd met het Nederlands elftal, verdiende Blind afgelopen zomer een transfer van Ajax naar Manchester United. In het elftal van Van Gaal is hij meteen uitgegroeid tot een vaste waarde. De middenvelder speelde deze Premier League-jaargang acht wedstrijden en deed steeds de volle negentig minuten mee. Hij scoorde één keer, eind oktober in de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion (2-2).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen