Falcao nog twee weken aan de kant: "Frustrerend"

20 november 2014, 19:27

Louis van Gaal moet nog zeker twee weken wachten voor hij Radamel Falcao weer kan opstellen bij Manchester United. De Colombiaanse spits heeft na een kuitblessure, die hem al bijna een maand aan de kant houdt, met een terugslag te maken gekregen.

Manchester United huurde Falcao op de laatste dag van de transfermarkt van AS Monaco, maar heeft nog niet heel veel plezier aan hem kunnen beleven. De aanvaller speelde nog geen enkele keer de volle negentig minuten. In de Premier League kwam Falcao tot vijf wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

"Het heeft tijd nodig", zegt Van Gaal tegen Manchester United TV over de blessure van Falcao. "Volgende week zal hij trainen, waarschijnlijk met de selectie en daarna heeft hij nog twee weken nodig om een wedstrijd te kunnen spelen."

"Het gaat de goede kant op, ik voel me goed en hoop snel op het veld terug te keren", vult Falcao aan. "Het is wel teleurstellend en een beetje frustrerend dat ik niet kan spelen, maar ik moet kalm blijven en herstellen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen