Vilhena: "Had mij dit seizoen heel anders voorgesteld"

21 november 2014, 08:58

Tonny Vilhena lijkt in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van komende zaterdag weer zijn opwachting te kunnen maken in de basisopstelling van Feyenoord. Jordy Clasie is geschorst en dat maakt de weg vrij voor de negentienjarige middenvelder, die tot dusver een moeizaam seizoen kent. "Maar ik geef dagelijks alles om de volgende stap te zetten."

Vilhena moest de afgelopen tijd wachten op zijn kansen, maar lijkt zich nu dus weer in de kijker te kunnen spelen. "Dit seizoen heeft de trainer mij na een slecht begin van het elftal op de bank gezet en sindsdien moet ik het soms doen met invalbeurten. Tegen FC Dordrecht ontbreekt Clasie en ik ben er uiteraard klaar voor, mocht de trainer een beroep op mij doen", aldus de jonge middenvelder. "Ik had mij dit seizoen heel anders voorgesteld na afgelopen zomer en door de situatie bij Feyenoord ben ik ook mijn basisplek bij Jong Oranje kwijtgeraakt."

Hij baalt dat hij niet alleen bij Feyenoord, maar ook bij jong Oranje niet echt meer aan de bak komt. "Tja, wat moet ik daarover zeggen? Ik kijk niet naar wie er wel spelen, want dat is niet aan mij. Feit is dat ik onder de huidige coaches van Jong Oranje geen basiskracht meer ben, waar ik dat onder Albert Stuivenberg wel was. Maar nogmaals: ik besef heel goed dat ik moeilijk kan zeggen dat ik daar behoor te spelen als ik bij Feyenoord op de bank zit", toont Vilhena zich realistisch.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen