Duels tussen Den Bosch en Oss tijd zonder uitsupporters

21 november 2014, 11:26

Bij de wedstrijden tussen FC Den Bosch en FC Oss zullen tot de zomer van 2017 geen uitsupporters aanwezig zijn. Dat hebben beide clubs uit de Jupiler League vrijdagochtend bevestigd op hun officiële clubwebsite. Het treffen tussen beide ploegen escaleerde begin deze maand flink, toen er supporters aan het rellen waren en er hekken en stoeltjes vernield werden.

"FC Den Bosch en FC Oss hebben deze week opnieuw overleg gevoerd naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de streekderby op zaterdag 1 november jongstleden. Beide clubs zijn overeengekomen dat er tijdens de onderlinge wedstrijden over en weer voorlopig geen bezoekers van de uitspelende ploeg meer worden toegelaten", zo luidt een deel van het statement van de clubs.

Na afloop van de periode meereizende fans in het onderlinge duel gaan het bestuur en de supportersvertegenwoordigers van beide clubs met elkaar om tafel, om te bekijken onder welke voorwaarden de uitsupporters van beide ploegen in de toekomst weer welkom zijn in het bezoekersvak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen